Idioma

Manifestació del dissabte 5 d'abril a valència. 18'00 hores: "EN BIENESTAR SOCIAL, POR DERECHO: NI COPAGO, NI RECORTES".

Valoración del Usuario:  / 0
MaloBueno 

LES ENTITATS I ORGANITZACIONS SIGNATÀRIES, AIXÍ COM FAMÍLIES, USUARIS/ES I TREBALLADORS/ES DEL SECTOR D'ATENCIÓ A la DISCAPACITAT I LA DEPENDÈNCIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA

TORNEM A DIR: "EN BENESTAR SOCIAL, PER DRET: NI COPAGAMENT, NI RETALLADES".

Enfront de les reiterades mentides abocades pel govern autonòmic del Partit Popular, anunciant a so de bombo i platerets una sèrie d'acords amb el nostre sector que NO S'HAN PRODUÏT ni es podran produir fins que no es retire aquest copagament injust que condemna a l'exclusió de les persones amb discapacitat i/o en situació de dependència i a la desaparició dels centres i serveis, per açò, una vegada més

MANIFESTEM:

* QUE el COPAGAMENT introduït pel  Govern Valencià a tots els/as usuaris/as de centres i serveis d'atenció a persones amb discapacitat i malaltia mental és un nou atac als col·lectius que necessiten una major atenció des dels poders públics.

* QUE aquestes persones ja vénen patint altres mesures i accions diletants de l'Administració Valenciana: altres copagaments - farmacèutics, ortoprotésics, etc -, retards en el pagament de les subvencions, treballadors/as sense cobrar durant mesos, dificultats per a les activitats dels/as usuaris/as al no disposar de diners en efectiu ... 

* QUE tot el sector d'atenció a persones amb discapacitat, dependència i malaltia mental està en contra de la situació creada per les decisions polítiques realitzades en els últims anys en el Sector. Seguim i seguirem denunciant totes les actuacions executades pels governs valencià i espanyol en els serveis públics que recolzen la vida quotidiana a famílies i persones en situació de dependència i que bàsicament han cercat una reducció de drets que tant havia costat aconseguir (Sanitat, Educació, Serveis Socials, etc); reducció de drets que es fa més evident amb la implantació del copagament i amb el metòdic  buidament de la Llei d'Autonomia Personal i Atenció a la Dependència dut a terme pels governs del P. P., tant a nivell de l'Estat Español com del País Valencià. 

* QUE els usuari@s i les famílies no es mereixen aquest tracte INDIGNE, que els porta a situacions extremes d'abandó dels Centres i Serveis d'atenció per haver de fer front a altres despeses imprescindibles per a subsistir com a persones: medicines, aliments, etc.

ü    QUE ENS CONSTA QUE NOMBROSES PERSONES S'ESTAN DONANT DE BAIXA en els Centres i Serveis d'atenció a les persones amb discapacitat o malaltia mental (Centres Ocupacionals, Centres de Dia, Residències, Habitatges Tutelats, etc) que fins ara els atenien amb un alt nivell de qualitat. HEM INICIAT UN ESTUDI d'aquestes situacions amb la FINALITAT de denunciar el brutal DESEMPARAMENT amb el qual s'estan trobant aquestes persones i les seues famílies en haver de deixar de comptar amb el recurs d'atenció que precisen i al que per LLEI tenen DRET.

* QUE aquesta situació està posant en perill la viabilitat de Centres i Serveis, i amb açò també molts llocs de treball i el mitjà de subsistències de moltes famílies.


I PER AÇÒ EXIGIM: La retirada de totes les mesures que estan atemptant contra els drets de les persones i una negociació amb tot el Sector: entitats, familiars, usuaris/as, agents socials..., a fi de resoldre d'una vegada per sempre els problemes de finançament i que es puga seguir prestant una atenció plenament normalitzada per a totes les persones que ho necessiten i amb el nivell de qualitat que els usuari@s dels Centres i Serveis d'Atenció Social precisen. 

JA N'HI HA PROU!!!

MANIFESTACIÓ DEL DISSABTE 5 D'ABRIL A VALÈNCIA. 18'00 HORES.
S'INICIARÀ A LA DELEGACIÓ DE GOVERN EN LA CALLE COLÓN 60, PORTA DE LA MAR-PALACIO DE JUSTÍCIA-PARTERRE-CALLE DE LA PAZ-PLAZA DE LA REINA I FINALITZARÀ EN LA PLAÇA DE LA VERGE. 
ACUDEIX!!!
COORDINADORA DE DISCAPACITAT I DEPENDÈNCIA (FORMADA PER: ACVEM, ASPAU, ASIEM, AVADEC, CCOO-PV, COPAVA, DISCAPACITAT EN MARXA, FSIE, INTERSINDICAL VALENCIANA, PLATAFORMA EN DEFENSA DE LA LLEI DE LA DEPENDÈNCIA A LA COMUNITAT VALENCIANA, PLATAFORMA PEL RESPECTE SOCIAL, PLATAFORMA PER LA SALUT MENTAL, UGT-PV), CERMI-CV, FEAD.

#5APorDignidad

 ENLACES DE INTERÉS Risa

 

 

Agenda Teléfonos FeSP-UGT PV
Descarga nuestra APP

 Formación para Afliadas/os

 

 

 

  

  

 

  

 

 

 CANAL YOUTUBE

 

 SIGUENOS EN FACEBOOK

  

 ÚLTIMOS TWEETS

 

 

 

   

 

  

 

 

 CANAL YOUTUBE

 

 

SEGUEIX-NOS EN FACEBOOK

 


ÚLTIMS TWEETS

       

         

IR ARRIBA