Idioma

Manifestación #tarjetaroja a Fabra

Valoración del Usuario:  / 0
MaloBueno 

Cinc marxes varen confluïr  en la ciutat de València davall el lema "Roja a Fabra" el dia 7 de març per a demanar la dimissió del president de la Generalitat, Alberto Fabra, i la convocatòria d'eleccions anticipades, en una acció conjunta de protesta convocada per una trentena d'entitats. A la manifestació s'han sumat sindicats, como la UGT,  organitzacions cíviques i partits de l'oposició, en columnes temàtiques, vinculades a l'educació, la sanitat, dependència, agricultura i ramaderia, que varen partir a les 18 hores de les Torres de Quart, plaça de Sant Agustí, plaça de l'Ajuntament, confluència de Sant Vicent amb Sant Ferran i les Torres de Serrans, respectivament.

 

La protesta va finalitzar en una concentració en la plaça de la Mare de Déu a les 19 hores, on els assistents varen dur a terme una representació simbòlica de "expulsió" del president valencià i el seu govern mostrant una targeta roja, al crit de "Fabra dimissió".

Dos membres del Sindicat d'Actors i Actrius Profesionals del País Valencià varen llegir missatges pels quals les organitzacions convocants han tret "targeta roja" al cap del Consell i líder del PP valencià. "L'augment devastador de la desocupació, l'atonia política, el tancament d'empreses, la desindustrialització, l'abandó del camp, la deriva autoritària d'uns governants que no escolten ni dialoguen, les actituds irresponsables que posen en perill les institucions autonòmiques i la privatització dels servicis", han sigut alguns dels reprotxes al Govern del PP.


També han criticat la "venda a preu de saldo" del patrimoni valencià, la "destrucció" de Radiotelevisió Valenciana (RTVV), així com el "abandó de polítiques d'igualtat entre hòmens i dones" i els retalls a la dependència. El manifest, asseguren els organitzadors, representa un "amplíssim consens entre la majoria social valenciana" per a mobilitzar a la ciutadania que "culmine amb el canvi necessari i possible".

La iniciativa s'ha dut a terme de forma paral·lela a València i en la plaça de María Agustina de Castelló, i es tracta de la primera acció conjunta però no l'última.  La protesta, es va tancar amb una actuació de dos exmembres del grup al Tall, Vicent Torrent i Manolo Miralles.

 

ENLACES DE INTERÉS Risa 

 

 
 

CANAL YOUTUBE

 

 SIGUENOS EN FACEBOOK

  

 ÚLTIMOS TWEETS

 

 

 

ENLACES DE INTERÉS Risa 

 

 
 

CANAL YOUTUBE

 

 SIGUENOS EN FACEBOOK

  

 ÚLTIMOS TWEETS

 

 

       

         

IR ARRIBA