Idioma

FeSP participa en la reunió de les plataformes de dependència del País Valencià

Valoración del Usuario:  / 0
MaloBueno 

El dia 15 d'octubre es va realitzar a Algemesí la reunió de les Plataformes de Dependència del País Valencià en la qual la nostra Federació hi participa des de la seua creació, així com en la Plataforma de València la Coordinadora de la Discapacitat i la Dependència. 

Aquesta reunió era important ja que s'ha produït un canvi de sistema en l'atenció a la Dependència i  com a conseqüència retards en els expedients, per aquesta raó el passat dia 6 d'octubre les Plataformes es van reunir amb la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. Segons ens van informar, Conselleria va indicar que l'embós d'expedients i la insuficient dotació de personal en residències,  que  han  sigut  objecte  de  denúncia  en  els  últims  dies,  és  per    causa  de  la  falta  de finançament  de  la  nostra Comunitat  i  a  la  legislació  restrictiva  en  matèria  de  contractació  de personal.  

També es va debatre sobre el nou model de gestió en què els Ajuntaments tindran el protagonisme, ja que seran treballadors i treballadores socials municipals qui van a realitzar la valoració dels expedients de dependència i van a informar a les persones dependents i a les seues famílies.  

Finalment es va informar de l'estat actual de la reclamació quant a la baixada injustificada dels graus  de  discapacitat i  es  va  iniciar  la  preparació dels  actes  del  desè  aniversari de  la  Llei d'Autonomia    Personal    i    Atenció    a    la    Dependència    que   es realitzarà al  desembre. 

Des d'aquesta Secretaria entenem que tot canvi porta un procés de transició i que en el mateix es poden produir disfuncions, el preocupant és que afecte de forma tan pronunciada a les persones dependents i als i les treballadores. 

 ENLACES DE INTERÉS Risa  

FORMACIÓN PARA AFILIADOS/AS

 CANAL YOUTUBE

 

 SIGUENOS EN FACEBOOK

  

 ÚLTIMOS TWEETS

 

 

 

   

  

  

 

 

 CANAL YOUTUBE

 

 

SEGUEIX-NOS EN FACEBOOK

 


ÚLTIMS TWEETS

       

         

IR ARRIBA