Idioma

La Plataforma per l'Ensenyament Públic inicia el curs 2017-18 amb reivindicacions: ‘Per l’escola que volem’

Valoración del Usuario:  / 0
MaloBueno 

Tombar la LOMCE, revertir les retallades  i millorar l'educació al País Valencià son les reivindicacions que es mantenen per al nou curs

 

UN NOU CURS, SEMPRE EN LLUITA PER LA MILLORA DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC! 

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic del País Valencià  s’ha concentrat este matí en roda de premsa a les portes de la Conselleria d’Educació per a iniciar el nou curs reivindicant la millora del sistema d’ensenyament públic i demandant una aposta molt més valenta per l’ensenyament públic per part del Govern de la Generalitat. 

Pel que fa al País Valencià i al curs 2017/2018, reivindica que:

-  La Conselleria d’Educació ha d'avançar en la política de defensar l'escola pública front a la concertació de centres d’ensenyament, de limitar l’aplicació de la LOMCE i de revertir les retallades.

-  La Conselleria d’Educació ha de donar més veu a la comunitat educativa i atendre a les nostres peticions.

- La Conselleria d’Educació ha de considerar les propostes de la Plataforma per l’Ensenyament Públic com a interlocutora de part de la comunicat educativa per a la millora constant de l’ensenyament públic.

- La Conselleria d’Educació desenvolupe moltes més accions que milloren les condicions de l'escola pública, de l'alumnat i les famílies i del professorat. 

En eixe sentit la Conselleria ha d'atendre les peticions de la comunitat educativa que es concreten en les següents millores: la reducció de la ràtio d'alumnat per aula i nivell, la reducció de les hores lectives del professorat, el foment de la participació de les famílies en les propostes educatives dels centres, la revisió i adequació de les infraestructures, l'avanç cap una escola inclusiva, la consolidació i ampliació de la xarxa d'ensenyament públic a totes les edats i nivells, etc. 

A l'àmbit dels drets lingüístics i educatius, la Plataforma valora com a pedagògicament encertat el decret de plurilingüisme perquè s’ajusta a la legalitat i anima els centres educatius a defensar  i incrementar la presència del valencià com a llengua vehicular.  

La pròxim acció serà el dijous 14 de setembre. Concentració i roda de premsa. 11h. Delegació de Govern. Presentació de les reivindicacions de la comunitat educativa, representada a la Plataforma, al Govern de l’Estat.

 Document lliurat de propostes de política educativa

 ENLACES DE INTERÉS Risa 

 

 

Agenda Teléfonos FeSP-UGT PV
Descarga nuestra APP

 Formación para Afliadas/os

 

 

 

  

  

 

  

 

 

 CANAL YOUTUBE

 

 SIGUENOS EN FACEBOOK

  

 ÚLTIMOS TWEETS

 

 

 

   

 

  

 

 

 CANAL YOUTUBE

 

 

SEGUEIX-NOS EN FACEBOOK

 


ÚLTIMS TWEETS

       

         

IR ARRIBA