Idioma

FeSP-UGT lliura 10.000 signatures a l'organització patronal majoritària de l'Ensenyament Concertat Educació i Gestió

Valoración del Usuario:  / 0
MaloBueno 

ha lliurat en el dia d'avui 10.000 signatures arreplegades durant la seua campanya per millorar la jornada de treball del personal docent dels centres concertats. 
Al lliurament de signatures ha assistit una delegació del sindicat encapçalada pel Secretari General de *FeSP-UGT, Julio *Lacuerda, i per part de l'organització patronal la recepció l'ha realitzat el Secretari General d'Escoles Catòliques José María *Alvira. 
La trobada ha servit per a mantenir un positiu intercanvi d'opinions referents a la voluntat d'ambdues organitzacions de millorar els articles corresponents a la jornada laboral del personal docent, al mateix temps que ha posat de manifest algunes coincidències, com són els objectius a tractar en la Comissió de Jornada establida en la Disposició transitòria cinquena del VI Conveni Col·lectiu de l'Ensenyament Concertat, aspectes importants que també hauran de ser tractats en la Comissió de Jornada com són:
1.- L'harmonització de les diferents funcions específiques encomanades a cada professor, amb una correcta planificació laboral-educativa.
2.- Estudiar la regulació legal en el Conveni Col·lectiu de les eixides escolars, procurant planificar-les amb la deguda antelació.
3.- Elaborar, sempre que siga possible, el calendari laboral durant la primera quinzena del mes de setembre, sense perjudici del seu caràcter flexible.
4.- Garantir que en tots els casos el temps de l'esbarjo tinga la consideració de jornada laboral quan el treballador estiga a la disposició de l'empresari. 
5.- Treballar conjuntament per a aconseguir un augment de ràtio professor/aula per a la millora de la qualitat educativa.

FeSP-UGT valora l'acte de lliurament de signatures en la seu d'Educació i Gestió demostrant que la campanya ha sigut reeixida. Així mateix, *FeSP-UGT mostra la seua satisfacció per les coincidències entre ambdues organitzacions al mateix temps que espera que es traduïsquen en millores concretes degudament treballades en la Comissió de Jornada en els articles referents a la jornada laboral dels treballadors de l'Ensenyament Concertat.

Document conjunt subscrit per *FeSP-UGT i Educació i Gestió

 

ENLACES DE INTERÉS Risa 

 

 
 

CANAL YOUTUBE

 

 SIGUENOS EN FACEBOOK

  

 ÚLTIMOS TWEETS

 

 

 

ENLLAÇOS D' INTERÉS  Risa   

 

 

 CANAL YOUTUBE

 

 

SEGUEIX-NOS EN FACEBOOK

 


ÚLTIMS TWEETS

       

         

IR ARRIBA