Idioma

UGT PV reuneix al seu Consell de Cultura

Valoración del Usuario:  / 0
MaloBueno 

El dilluns 16 de gener es va reunir novament el Consell de Cultura de la UGT-PV. per a presentar l’esbós del que serà l’homenatge al benvolgut Josep Lluís Doménech Zornoza. Vos recordem que Josep Lluís hi era membre del Consell així com col·laborador compromés amb el seu sindicat.

El Secretari General Ismael Sáez, i el Vicesecretari General, de Recursos i de Cultura, Guillermo Martí; juntament amb la Secretària de Cultura de la FeSP, Lola Cayuela, també membre del Consell; han explicat la necessitat de que en aquest homenatge hi participen les diferents institucions i les persones amb qui Doménech treballava molt estretament, i per descomptat contant amb el suport de la seua família.

En aquesta reunió s’ha comptat amb la presència de Carme Agulló, la nova incorporació al Consell. I també ha estat com a invitada la secretària de Política Sindical de la FeSP, Mayte Montaner, comissària de l’Exposició de l’aniversari de La República, que la UGT-PV portarà endavant ens uns mesos. Esta última ha informat de la evolució del projecte, que ha estat molt ben acollit pel Consell.

 ENLACES DE INTERÉS Risa

 

 

Agenda Teléfonos FeSP-UGT PV
Descarga nuestra APP

 Formación para Afliadas/os

 

 

 

  

  

 

  

 

 

 CANAL YOUTUBE

 

 SIGUENOS EN FACEBOOK

  

 ÚLTIMOS TWEETS

 

 

 

   

 

  

 

 

 CANAL YOUTUBE

 

 

SEGUEIX-NOS EN FACEBOOK

 


ÚLTIMS TWEETS

       

         

IR ARRIBA