Idioma

FeSP UGT PV col•labora amb ACPV per a avançar en la llei de competència lingüística per a la Funció Pública

Valoración del Usuario:  / 0
MaloBueno 

Luis Lozano, Secretari General de la Federació d’Empleades i Empleats dels serveis públics (FeSP UGT PV), i Lola Cayuela, Secretària de Cultura (FeSP UGT PV) han mantingut una reunió amb Toni Gisbert, Gerent d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV), en la qual han acordat avançar en la competència lingüística del personal al servei de les administracions valencianes

Els representants sindicals demostren el seu interés en la regulació de la competència lingüística que han d’acreditar totes les persones que treballen en qualsevol administració valenciana a fi de fer efectiu el dret de tots els ciutadans i ciutadanes a expressar-se en la llengua oficial de la seua elecció davant de les administracions valencianes.

El Secretari General de FeSP UGT PV vol arribar a un acord perquè la competència lingüística a la funció pública siga una realitat  i juntament amb Acció Cultural del País Valencià espera el consens amb la resta de sindicats.

Luis Lozano ha incidit en que per a fer-ho efectiu, l’Administració ha de garantir les mesures necessàries per a fomentar la formació i el reciclatge d’aquest personal. I per tant cal veure quina serà la major o menor dificultat de les proves a superar que sempre anirien en funció del lloc que ocuparà el personal en l'Administració així com la seua responsabilitat.

Per tant ACCPV i FeS UGT PV estan perquè s’emparen els drets lingüístics i es complisca la seua oficialitat. I per això la seua voluntat és arribar a un compromís ferm perquè la nostra llengua i la nostra cultura estiguen,  al lloc que els correspon.

 

ENLACES DE INTERÉS Risa 

 

CANAL YOUTUBE

 

 SIGUENOS EN FACEBOOK

  

 ÚLTIMOS TWEETS

 

 

 

 

ENLLAÇOS D' INTERÉS  Risa   

 

 

 CANAL YOUTUBE

 

 

SEGUEIX-NOS EN FACEBOOK

 


ÚLTIMS TWEETS

       

         

IR ARRIBA