Idioma

Immaculada Cerdà elegida acadèmica de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua

La nostra companya de la Diputació de València, Immaculada Cerdà ha sigut elegida per a ocupar una de les set places vacants en el procés de renovació de l’Acadèmia. Immaculada Cerdà és tècnica lingüísitica i cap de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. Al llarg dels 26 anys de servei en l’administració local, Cerdà s’ha implicat en els plans de formació dels treballadors, especialment en l’àmbit del llenguatge administratiu i de l’aprenentatge del valencià. Coordinadora i docent en els plans de formació, és coautora també de cursos en línia, entre els quals destaca el curs de València mitjà en línia, premi de l’INAP a la qualitat de materials didàctics. 

En l’actualitat treballa en diferents plans per a impulsar el valencià als ajuntaments. El treball i la dedicació d’Immaculada Cerdà van ser elogiats pel president de la Diputació en felicitar-la pel nomenament. 

Des de la Federació de Serveis Públics de UGT volem transmetre la nostra sincera felicitació i el nostre agraïment amb una companya que sempre està a la disposició de tot el personal, i fem així mateix extensiva la felicitació a la resta del col·lectiu de tècnics lingüísitics de les administracions públiques.

 

 

 

 

   

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CANAL YOUTUBE

 

 

SÍGUENOS EN FACEBOOK

 


ÚLTIMOS TWEETS

 

 

 

   

 

CANAL YOUTUBE

 

 

SEGUEIX-NOS EN FACEBOOK

 


ÚLTIMS TWEETS

       

         

IR ARRIBA