Idioma

Publicació en el DOGV per la qual es convoquen proves selectives d'accés al Cos Superior de Gestió De Tributs de la Generalitat Valenciana.

Volem informar-vos que en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana ha eixit publicat, les proves selectives d'accés al cos superior de gestió de tributs de l'Administració de la Generalitat, A2-30, sector administració especial, torn d'accés lliure i torn de persones amb diversitat funcional, convocatòria 2/16, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2016 per al personal de l'administració de la Generalitat.

Per a una major informació sobre aquest tema a través del següent link  Generalitat 

Así mateix també ha eixit publicat en el mateix Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, l'amb torn de promoció interna, Convocatòria de proves selectives d'accés al cos superior de gestió de tributs de l'Administració de la Generalitat, A2-30, sector administració especial, convocatòria 3/16, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2016 per al personal de l'administració de la Generalitat.
Per a una major informació sobre aquest tema a través del següent link de la Generalitat
El termini de presentació d'ambdues sol·licituds serà de 20 dies hàbils, explicats a partir de l'endemà al de la publicació d'aquesta convocatòria.

 

 

 

   

 

CANAL YOUTUBE

 

 

SEGUEIX-NOS EN FACEBOOK

 


ÚLTIMS TWEETS

       

         

IR ARRIBA